Kepimpinan ketenteraan Muhammad al-Fateh & Napoleon Bonaparte berdasarkan teori Just War - Wan Muhammad Izrin Wan Rashid; Wan Norhasniah Wan Husin
Buku ini membahaskan falsafah teori Just War dalam kepimpinan ketenteraan Muhammad al-Fateh dan Napoleon Bonaparte dengan memfokuskan nilai akhlak dan moral dalam setiap fasa perang, bagi mengekalkan keadilan.