Gaji RM2500 boleh beli 6 rumah - Anis Hafiza (KASI TERBIT, 2019)
"Anak muda, sedar dan bangkitlah. Bina kehidupan lebih baik." Ketika anak muda lain leka dengan telefon bimbit mahal, kereta di luar kemampuan dan tersekat dengan masalah kos hidup, Anis Hafiza dan suami berusaha untuk tidak mencipta alasan sebagai penghalang mereka membeli rumah lagi dan lagi. Sebenarnya dengan berbekalkan ilmu, semua orang mampu membeli rumah. Dengan hanya bergaji RM2,500, Anis dan suami berjaya membeli enam buat rumah dan menjalankan perniagaan sewaan rumah secara sublet. Ini kisah benar. Kisah keberanian yang semua anak muda wajib baca.