Ajari aku tinggalkan maksiat - Shukery Azizan; Aiman Afeef (Koleksi tarbiah sentap, 2019)
Buku ini juga mengupas tentang cara secara teori dan praktikal, rohani dan psikologi, tentang cara nak meninggalkan pelbagai jenis maksiat, antaranya ketagihan rokok, video lucah, game, Gay, Lesbian, LGBT, isu-isu ibadah, dan aqidah