Serangan pontianak - Pak Cik Bad (Kompilasi komik godaan syaitan, 2017)
Serangan pontianak adalah siri Kompilasi Komik Godaan Syaitan (01) yang sangat popular dalam Majalah Asuh yang terbit sejak 1998. Sejak kemunculannya, pembaca terutamanya kanak-kanak sangat meminati malah menunggu-nunggu Asuh diterbit setiap bulan. Uniknya Komik ini ialah ia tidak mengandungi unsur-unsur seram, tahyul atau kisah-kisah kosong tanpa isi. Tetapi komik ini sarat dengan ilmu, pengajaran dan padat dengan mesej. Kisah kisah hantu syaitan didalam buku ini dibawa secara santai, humor dan mudah difahami oleh kanak-kanak. Serangan pontianak mengumpulkan 29 komik Godaan Syaitan.