Stop, look, go! - Shukur (Mohamad Sokher bin Saaban) (Grup Buku Karangkraf Sdn Bhd, 2011)
STOP, LOOK, GO! menyingkap pemerhatian dan pemikiran seorang warga istimewa tentang kehidupan masyarakat sekeliling. Kita lupa dalam kita selesa, ada yang sesak, dalam kita gembira, ada yang berduka. Lebih malang, ada yang tergamak merampas 'hak' orang lain demi mengejar kemahuan diri. Di mana hilangnya nilai-nilai murni yang sekian lama diterapkan dalam diri kita dahulu?