Cinta - Baha'uddin Hamizan 1992-; Saifuddin Hamizan 1994- (Puteh Press, 2020)
Apabila bercakap tentang topik cinta, kita selalu anggap ianya sebuah topik yang tipikal kerana kita bosan dan muak dengan tafsiran cinta yang diberi oleh media massa dan beberapa paparan media sosial yang kurang matang. Pandangan kita terhadap topik cinta boleh diubah naratifnya kepada yang lebih mendewasakan. Cinta perlu dilihat dari dimensi falsafah, psikologi, dan juga nilai-nilai agama bagi melahirkan cara bercinta yang matang. Buku ini sesuai buat mereka yang gundah gulana memikirkan situasi percintaannya yang berbolak balik, atau buat mereka yang tertanya-tanya "adakah benar ini cinta?" Buang prasangka itu dengan menghadam buku ini.