Aisyah Ummul Mukminin keanggunan sejati - Sulaiman An-Nadawi (PTS Publishing House Sdn. Bhd., 2020)
Buku ini menceritakan kisah dan ibrah mengenai seorang tokoh wanita yang agung iaitu Saidatina Aisyah RA. Ummul Mukminin yang menjadi rujukan umat Islam sepanjang hidupnya bersama Rasullullah SAW sehinggalah selepas kewafatan Baginda.