Ini Chow Kit Road, sudilah mampir! - Malim Ghozali P. K. 1949-2020 (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2021)
Buku ini memuatkan 20 cerpen yang mengangkat persoalan berkaitan kemanusiaan dan kemasyarakatan. Kumpulan cerpen yang terhimpun dalam karya ini menunjukkan kewibawaan idea penulis. Kebanyakan cerpen dalam karya ini beraliran realisme dan simbolisme, selain bersifat satira.