Aku - Shaz Johar (Fixi, 2019)
Selepas 10 tahun menghilang, Danial kembali untuk mengutip sisa yang telah lama aku kumam. Pelbagai soalan mula muncul ketika mahu membuat keputusan. Berapa lamakah jangka hayat sebenar untuk kita melupakan cinta pertama? Dapatkah aku terus jalani hidup dengan bahagia jika memilih untuk tidak lagi menyimpan rahsia daripada semua? 40s, single and lonely. Sejauh manakah kita mampu berlari jika tua makin mengejar kita?