Eblys - Fatinilam Sari Ahmad (Fixi, 2020)
Apalah yang ada pada Mim? Rupa biasa-biasa, kerja buruh binaan di siang hari, dan pembantu restoran pada sebelah malamnya. Bukannya kacak bergaya dan berkerjaya seperti jirannya, Zack. Lebih perit lagi, cinta yang dipendam selama ini sekadar bertepuk sebelah tangan. Dia nekad, dia sudah jemu dengan hidup yang tak sudah-sudah dirundung malang. Pada malam tahun baru ini, dia berdiri di tepu belebas atas bumbung bangungan apartmennya, bersedia untuk mengakhiri semuanya. Langkahnya terhenti saat dia disapa seorang lelaku yang memperkenalkan diri sebagai Eblys. Siapa lelaki bermata emas itu