Berteman roh - Mohd. Farim Syah (Karya Publika, 2020)
Apa yang anda rasa apabila anda boleh melihat hantu? Takut? Ngeri? Rasa bagaikan anda sentiasa diburu dan selalu diperhatikan? Itulah yang dirasakan oleh Suraya seorang pembaca Berita TV13 apabila dapat melihat roh Ryzal seorang pelakon terkenal yang hilang tanpa dikesan secara tiba-tiba! Ryzal terpaksa meminta pertolongan Suraya untuk mencari jasadnya yang hilang sama ada hidup atau mati. Namun semuanya bukan mudah. Suraya perlu berdepan dengan pelbagai kejadian berbahaya dan untuk mengelak semua itu dia perlu memahami nota misteri tentang rama-rama yang diberikan seseorang kepadanya.Sanggupkah Suraya berteman roh Ryzal dan membantunya? Persoalannya apakah Ryzal masih hidup dan apa yang sebenarnya terjadi kepadanya? Berjayakah Suraya membantu Ryzal dengan kuasa psikik yang baru dimilikinya itu? Berteman roh menjawab segalanya.