Langkah Sheraton - Ahmad Faezal (Patriots Publishing Sdn Bhd, 2020)
Apabila virus mula menjadikan mayapada ini mula porak peranda, Malaysia juga turut terpalit sama. Di sebalik kekalutan dan masalah yang melanda, Malaysia yang suhu politiknya agak mendatar tiba-tiba naik mendadak pada hari itu. Segalanya bermula di sebuah hotel di Petaling Jaya, hampir keseluruhan ahli-ahli parlimen berkumpul di sebuah majlis. Rakyat dan para penyokong mula berteori, apakah niat dan tujuan majlis ini? Apakah akan terbentuk sebuah kerajaan baharu di tengah-tengah wabak yang menggila ini? Akar permasalahan ini segalanya bermula pada 2 September 1998. Adakah perseteruan mereka ini mencapai kemuncak di hotel atau akan terus mewarnai politik negara hingga satu masa nanti. Segalanya mungkin berakhir atau bermula di SHERATON.