Yang tersembunyi sampai bila kau mampu bertahan - Khairul Ahmad 1969- (Karya Publika, 2020)
Aniza ditangkap kerana membunuh rakan baiknya sendiri.Namun Inspektor Suhana yang ditugaskan untuk menyelesaikan kes ini berasa ada sesuatu yang tidak kena.Tidak seperti kes-kes pembunuhan yang lain.Corak kematian kali ini agak berlainan. Demi untuk mencungkil apa yang terjadi sebenarnya telah membuatkan Inspektor Suhana berbalas soal jawab dengan panjang lebar.Semakin Aniza mendedahkan cerita yang sebenar, semakin Inspektor Suhana berasa janggal dan keliru.Memang benar kelebihan yang dimiliki oleh si mati menjadikan Maisarah mangsa.Namun ada sesuatu yang tersembunyi di sebalik kematian gadis itu.Rahsia demi rahsia terbongkar sedikit demi sedikit.Apakah rahsia yang disembunyikan oleh Aniza? Dan apa pula kaitannya dengan Kay atau nama penuhnya Kamariah Binti Nordin? Inspektor Suhana dan Detektif Riza bertekad untuk mengetahuinya.Segala-galanya terjawab di dalam Yang Tersembunyi.