The 10 habits of happy mothers - Meeker, Margaret J. (PTS Publishing House, 2020)
Buku ini untuk kita, dan hanya kita, bagi membantu kita menjadi ibu yang lebih gembira dan bahagia. Kita akan belajar 10 tabiat baru yang membawa keseronokan, ketertiban, dan ketenangan dalam hidup kita semula.