Shh... aku tau rahsia korang - Jekyll Gyzma (Magic bean, 2016)
Firasat Selma memberi amaran ada sesuatu bakal terjadi. Selma jarang mendapat firasat seperti itu tapi jika ada, pengalaman sebelum ini mengingatkan agar jangan diabaikan. Wajah mayat itu amat pucaat dan berkedut selepas berendam air sungai dalam tempoh tidak diketahui. Rambut hitam panjang melekat pada muka tapi mata mayat itu terbuka dan kemerahan. Selma dapat melihatnya dengan jelas. "Aku tengok kau tersengih je sejak turun teksi tadi. Kau pergi ziarah orang meninggal. Bukan pergi pesta. Apa hal kau ni?" "Berapa ramai lagi kau nak bunuh?" "Hari tu sepatutny aku humban kau dari atas bumbung tu."