Kecerdasan emosi dalam kalangan pemimpin pelajar universiti - Rosma Ayu Harun; Noriah Mohd. Ishak; Salleh Amat (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2020)
Kesemua perbincangan mengenai domain-domain, teori dan model kecerdasan emosi yang dibincangkan dalam buku ini membantu pelajar-pelajar universiti awam Malaysia menjadi seorang pemimpin yang berjaya.