Kebebasan peribadi dalam kalangan rakyat Malaysia - Ruzian Markom; Nur Khalidah Dahlan; Mohd. Izzat Amsyar Mohd. Arif (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2020)
Buku ini membincangkan prinsip, konsep dan kepelbagaian jenis kebebasan peribadi.