Malaysia pembangunan negara dan kerencaman isu sosial - Mohamad Fauzi Sukimi; Nur Hafizah Yusoff; Rahimah Abdul Aziz (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2019)
Buku ini merupakan satu usaha untuk mengungkap dan membincangkan beberapa isu sosial yang Malaysia hadapi dalam kepesatan proses perubahan dan pembangunannya, khususnya isu berkaitan aspek sosial dan budaya.