Bajet power simpan dan labur gaya orang muda - Harith Faisal 1991- (Galeri Ilmu Sdn. Bhd., 2017)
Buku ini ditulis secara santai, sentap dan sempoi untuk semua anak muda yang sedang mencari hala tuju kewangan, pelaburan dan kehidupan yang lebih baik. Ia berdasarkan pengalaman penulis dalam bidang perbankan, pengurusan kewangan dan pelaburan hartanah.