Psikik - Husna Rosli (Fixi, 2019)
Di Institut Cahaya, semua pelajar termasuk Elina didoktrin bahawa lelaki merupakan punca kemusnahan dan penderitaan yang dialami kaum wanita. Selepas Presiden Karina bergelar pemimpin, semua lelaki ditangkap dan dipisahkan dari masyarakat. Kanak-kanak lelaki dipisahkan dari ibu mereka dan dilatih untuk menjadi sekadar Pembantu. Kematian Ilham, seorang gadis kecil yang bijak, seakan membuka mata Elina. Ada sesuatu yang tidak beres dalam hidupnya selama ini. Dia rasa seperti hidupnya mempunyai tujuan yang lebih besar dari sekadar menurut telunjuk Presiden Karina. Pertemuan dengan Zed dan Auntie Wan membuka lembaran baru dalam hidupnya, dan memperkenalkan Elina dengan kuasa istimewanya, kuasa PSIKIK.