Dear Yayah Jihan vs Hazman - Farihah Iskandar (DY Kreatif, 2015)
17 Julai Asrama Anggerik Salam sejahtera saudara Hazman Hazree... Adalah dengan ini saya, Nurjihan Abdul Rahim ingin memohon jutaan maaf diatas keterlanjuran sya melukakan hati awak sepanjang persahabatan kita. Saya juga ingin terus menjadi seorang yang istimewa di hati awak dan tidak mahu kehilangan awak kerana kebodohan saya. Percayalah, saya tidak pernah meragui kejujuran awak. Itu saya yakin! Asalkan dapat menggembirakan awak, Jihan p/s: kalau makan coklat tu jangan lupa bagi saya sama... (buruk siku!)