Kepimpinan Rasulullah dalam peperangan - Abdullah Muhammad al-Rasyid (Grup Buku Karangkraf Sdn Bhd, 2015)
Menghuraikan bagaimana karakter dan perwatakan yang ada pada diri Rasulullah SAW mampu menjadikan Baginda seorang pemimpin yang disegani khususnya dalam hal ketenteraan.