Dimensi kemanusiaan dalam perundangan merentas sempadanan - Rohana Abdul Rahman; Ahmad Shamsul Abd Aziz; Yusramizza Md Isa@Yusuff (Penerbit Universiti Utara Malaysia, 2020)
[Buku ini] memaparkan isu perundangan yang bersifat global dan semasa. Isu perundangan terpilih dicerakin dengan menitikberatkan pengulasan aspek undang-undang yang relevan serta berteraskan prinsip kemanusiaan.