Kau sembah apa? berdialog dengan non-Muslim - Ahmad Iqram Mohamad Noor (Puteh Press, 2016)
Buku ini mengisahkan tentang agama-agama di Malaysia, serta ulasan dan kritikan terhadap isu-isu sensitiviti antara agama yang wujud di negara ini.