Di sebalik nama Tun Dr. Ismail ([Publisher not identified], 2012)
Dokumentari mengisahkan tentang Tun Dr. Ismail yang merupakan tokoh negara dan turut dipaparkan temubual bersama pakar sejarah dan mantan Perdana Menteri.