Aku perlu dia - Nureen Ahmad (Dear Novels, 2021)
Bermula dengan kisah menyakitkan hati, Ziqa Aryssa mengenali dia. Dia, mamat mulut tak ada filter. Sudahlah kurang ajar, mulut puaka, sesuka hati pula dia hendak panggil Ziqa dengan gelaran yang bikin menyirap hati. Setelah satu per satu kejadian yang mempertemukan Ziqa dengan mamat mulut longkang itu, Ziqa berharap sangat agar tidak akan lagi bertemu muka dengan Naufal. Sumpah, Ziqa benci dengan lelaki bodoh sombong itu. Namun, lain pula yang jadi. Saat mak mengemukakan cadangan untuk Ziqa bernikah dengan anak sahabatnya, dia sudah mula tidak senang duduk. Pelbagai alasan dia ciptakan. Namun, tak satu pun berjalan. Saat mata bertentang mata dengan insan yang hendak dijodohkan dengannya, terasa dunianya bagaikan berpusing dan terbalik. Sumpah Ziqa tak percaya. Haziq Naufal! Mamat yang paling Ziqa hendak elak, alih-alih nak jadi suaminya? Tak pernah terlintas dalam kepala otak yang lelaki itu akan menjadi pelengkap hidupnya.