Mr. & Mrs. Alberton - Adnil Zaff (FR Amar Publication, 2021)
Ada begitu banyak philosophy tentang cinta di atas dunia ini. Tetapi cinta yang sebenar adalah tentang dua manusia yang tidak akan mengalah ke atas diri masing-masing.