Dari Kuala Lumpur ke Kuala Lumpur Dato' Nor Hisham Bin Ahmad Dahlan Datuk Bandar Ke-12 - Ishak Hamzah; Shamsudin Othman; Zaiton Abu Samah; Nurul Hazren Masitom; Sheikh Faisal Sheikh Mansor (Shake Book Projects Sdn Bhd, 2020)
Buku ini adalah catatan ringkas Datuk Bandar yang kedua belas ini, tentang susah senang menguruskan Kuala Lumpur, kisah peribadinya, pemikirannya tentang Kuala Lumpur, tentang membina Kuala Lumpur sebagai Ibu Kota Buku Dunia 2020, juga cebis-cebisan kisah menarik yang snagat wajar dibaca dan dikongsi bersama.