Artikel pilihan Covid-19 siri 2 - Asrol Anuar Ramli; Azizan Ismail; Farah Mat Din; Siti Nur Dina Johary; Siti Noor Aishah Zanudin; Mohd. Shamaizar Maudin (UUM Press, 2021)
UUM Press mengambil inisiatif menganjurkan pertandingan penulisan artikel berkaitan pandemik Covid-19 ini bertujuan memberi pendedahan kepada masyarakat berkaitan penularan dan bahaya pandemik ini. Himpunan artikel yang ditulis dalam genre ilmiah dan kreatif ini dibukukan sebagai bahan pembacaan semua lapisan masyarakat.