Penglibatan wanita dalam pilihan raya / disunting oleh Kartini Aboo Talib@Khalid, Zaireeni Azmi - Kartini Aboo Talib@Khalid; Zaireeni Azmi (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2019)
Buku ini melakarkan penglibatan wanita dalam pilihan raya yang memberi sumbangan besar dalam memantapkan demokrasi di Malaysia.