Buli siber : suatu bencana sosial - Mohammad Rahim Kamaluddin; Suzaily Wahab; Vikneswaran Sabramani; Azianura Hani Shaari (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2019)
Buku ini ditulis atas hasil usaha sama para penulis yang terdiri daripada pakar dalam beberapa bidang agat isu buli siber dapat dikupas dari pelbagai sudut.