Aplikasi pengajaran reka bentuk digital - Isham Shah Hassan 1964-; Mohd Arif Ismail 1961-; Ramlee Mustapha 1964- (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2013)
Melalui buku ini individu yang terlibat dengan sebarang aktiviti pembelajaran proses reka bentuk boleh mendapat panduan aktiviti yang sesuai untuk penggunaan teknologi CAD dalam proses reka bentuk.