Inovasi komputeran era 4.0 - Siti Fadzilah Mat Noor; Azura Ishak; Rohizah Abd. Rahman (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2020)
Inovasi Komputeran Era 4.0 adalah berasal daripada himpunan artikel penyelidikan yang diolah daripada pameran Karnival Inovasi Pengajaran dan Pembelajaran (PdP) Universiti Kebangsaan Malaysia (K-Novasi PdP) 2019 dijadikan dalam bentuk buku ilmiah.