Memperkasa B40 isu dan strategi sains sosial - Norizan Abdul Razak; Jalaluddin Abdul Razak; Suzanna Shahar (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2019)
Buku ini mengandungi himpunan 10 bab hasil kajian penyelidikan Pemerkasaan B40 secara 360 darjah yang membincangkan isu dan strategi pembangunan golongan isi rumah B40.