Patriotisme dan toleransi kaum antara belia Malaysia hasrat dan pelaksanaan - Abdul Aziz Abdul Rahman; Abdul Razaq Ahmad; Mohd. Mahzan Awang (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2019)
Amalan patriotisme dan toleransi kaum antara belia di Malaysia dibincangkan dalam buku ini.