Dalang di sebalik konspirasi penaja peperangan dunia kuasa besar kaut untung, umat islam jadi korban & benarkah kuasa besar dunia bakal hancur? - Abu Muhammad Arafah Adha 1951- (Hijjaz Records Publishing, 2021)
Rasulullah SAW pernah memberitahu sejak 15 abad lalu bahawa umat Islam pada akhir zaman walaupun ramai, tetapi mereka lemah kerana dijangkiti penyakit "Cintakan dunia dan takut mati". Lantaran itu mereka mudah dicatur oleh musuh mereka yang terdiri daripada kuasa besar dunia dalam pelbagai bidang. Melalui buku ini, penyusun cuba dedahkan betapa isyarat tersebut benar-benar terjadi kini yang mana dunia Islam terperangkap dalam jaringan "Konspirasi Yahudi Antarabangsa" yang memperalatkan kuasa-kuasa besar dunia, sama ada di pihak blok Barat atau blok Timur, yang berada dalam PBB, NAT, UNI-Eropah, hatta dalam kesatuan Negara-negara Islam sendiri seperti OIC, NAM dan lain-lain bagi mewujud dan menaja peperangan sesama sendiri. Untuk mengetahui siapakah "DALANG DI SEBALIK KONSPIRASI PENAJA PEPERANGAN DUNIA " yang mengaut keuntungan daripada hasil Penjualan Senjata? Anda perlu baca buku ini.