7 langkah baiki diri - Pahrol Mohamad Juoi 1961- (Modul mukmin profesional, 2019)
Menerima Islam untuk diamalkan dan diperjuangkan samalah seperti menjemput kedatangan rahmat, kekuatan, keamanan dan keindahan. Menerima Islam tidak akan merugikan, menyusahkan dan menjatuhkan kita. Bahkan dengan Islamlah darjat dan maruah kita akan ditinggikan. Justeru, buku ini ditulis untuk mereka, khususnya para peserta Modul Mukmin Profesional yang sering bertanya: • Mengapa kaedah yang sebegini unik tidak dibukukan? • Alangkah baik kalau modul ini ditulis. • Apakah cara saya boleh mengulang kaji bahanbahan dalam modul ini? • Sudah sampai masanya modul yang berkesan ini dibukukan. Buku ini bukan sahaja relevan untuk dijadikan panduan untuk hidup selepas mati, tetapi ia juga relevan untuk hidup sebelum mati.