Eksklusif solat-solat sunat panduan dan tatacara solat-solat sunat berdasarkan dalil yang lengkap, bersumberkan rujukan yang sahih - Udah Mohsin (Galeri Ilmu, 2019)
Terdapat berbagai jenis solat sunat yang boleh dilakukan Muslim dalam mendekatkan diri kepada Allah SWT. Ia melahirkan rasa syukur terhadap Allah dan menutup kekurangan kekurangan yang ada dalam ibadah yang lain. Buku Ini mengajak pembaca untuk memahami solat solat sunat yang ada dalam meningkatkan keyakinan dalam beribadah. Sangat berinformasi.