Polaris - Miz Amaryllis (Suara Hati Publication, 2018)
Semua orang mampu melakar masa depan yang sempurna. Tapi mampukah kita menduga apa yang bakal menimpa? Lili Eldyra gadis yang sangat nakal, polos dan ceria hanya inginkan sebuah kehidupan yang biasa, dikelilingi oleh insan yang menyayanginya. Namun, pabila terbongkarnya rahsia tentang kematian kedua bapanya, segalanya berubah buat gadis itu. "Arwah mama dan papa Dyra dibunuh dan sekarang Dyra sedang diburu."- Eidlan Dia rasa tertipu. "Kalau you rasa melindungi you adalah satu kesalahan besar, you buat kami kecewa."- Rei Dia 'hilang' bersama emosi yang tak mampu dikawal. "Susah sangat ke kau nak terima hakikat yang kau sedang diuji? Just face the facts and fight for your future. Itu pun susah ke?!"- Noah Nekad untuk membongkar motif kematian mama dan papanya, Lili Eldyra menerima semua syarat daddy dan ojiisan walaupun dia terpaksa mempertaruhkan masa depannya. Bumi Malaysia dijejaki. Si pembunuh mula dicari namun ianya tak semudah memetik jari. Malah, semakin jauh dia pergi, semakin ramai yang disyaki. Dia diburu tak kira masa. Kematian berlaku di depan mata. Buat hidup Lili Dyra huru-hara. Sejauh manakah dia mampu 'menggali' kebenaran yang dah terkubur lama? Mengapa musuh terusan memburunya? Siapa pula menjadi pelindungnya dari semua ini? Dan akhirnya, dapatkah si bintang Polaris ini kembali bercahaya?