Perkembangan dan isu-isu kesatuan sekerja di Malaysia - Durrishah Idrus; Zulkifli Khair; Abd Rahman Tamuri (Jabatan Hal Ehwal Kesatuan Sekerja, Kementerian Sumber Manusia dan Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Teknologi Malaysia, 2022)
History and issues on labor unions and rights as workers in Malaysia.