Geng puaka - Pak Cik Bad (Kompilasi komik godaan syaitan, 2017)
Geng puaka adalah siri kompilasi ke-2 Komik Godaan Syaitan yang sangat popular dalam Majalah Asuh yang terbit sejak 1998. Sejak kemunculannya, pembaca terutamanya kanak-kanak sangat meminati malah menunggu-nunggu Asuh diterbit setiap bulan. Uniknya Komik ini ialah ia tidak mengandungi unsur-unsur seram, tahyul atau kisah-kisah kosong tanpa isi. Tetapi komik ini berputar mengenai 2 ekor syaitan yang tak henti-henti menipu dan menghasut kanak-kanak supaya menjadi budak jahat dan nakal. Awasi tipuan syaitan, kerana mereka musuh mukmin no 1. Geng puaka mengumpulkan 28 komik Godaan Syaitan.