Siapa diriku - Hajar Ahmad (Suara Hati, 2018)
Pada zahirnya, hubungan Alia dan Adam sama seperti pasangan suami isteri yang lain. Saling menyayangi dan saling melengkapi. Namun, apa yang tersimpan di hati mereka hanya mereka sendiri yang tahu. "Kita berdua menderita. Alia tak sedar ke? Kita tak pernah bahagia. We should stop this. Sampai bila kita nak bohong?"- Adam "Jadi? Abang nak cerai?"- Alia Kemunculan Q, menyebabkan Alia menjadi keliru. Bukan keliru untuk memilih cinta, tapi dia lebih keliru dengan dirinya sendiri. Kerana bila bersama Adam dia perlu menjadi Alia, seorang yang sempurna dan terbaik demi reputasi Adam. Tapi jika bersama Q, dia akan menjadi Aza, seorang yang aktif, gila dan lebih bebas. Alia semakin tertekan. Pil antidepressant menjadi penawarnya. Adam pula menjadi tamak. Dia mahukan syarikat dalam masa yang sama dia tak mahu Alia pergi kepada Q. Ditambah dengan muslihat Jannah, makin menjarakkan lagi hubungan Alia dan Adam. Alia tau Aza, mana satu pilihan seorang Alia Azalea? Quzie Holding atau Alia, mana satu pilihan Adam Ziqri akhirnya?