Kerepek-kerepek hikmah - Ahmad Husni Dato' Abd. Rahman (Rimbunan Islamik Media Sdn. Bhd., 2021)
Buku ini menyajikan himpunan tarbiah santai yang diolah semula oleh penulisnya daripada catatan, pengalaman hidup, kisah dan cerita serta madah yang ringkas tetapi berhikmah namun tetap sentap! Gaya persembahannya membuatkan pembaca ingin terus menatap dan menghadam bait-bait ayat yang seterusnya walaupun sesekali terasa seperti tertampar muka sendiri!