Al Mahdi the last savior = penyelamat umat akhir zaman - Siti Sujinah Sarnap 1963- (Hijjaz Records Publishing, 2022)
Kita mengenal Imam Mahdi dan ciri-cirinya hanya melalui Rasulullah sallallahu "alaihi wasallam. Oleh itu sebaik-baik tempat untuk merujuk tentang perkara in adalah hadis-hadis baginda. Terdapat beberapa ramalan dan konspirasi mengenai keadaan akhir zaman yang penulis kongsikan untuk renungan bersama. la dikaitkan dengan hadis-hadis tentang Imam Mahdi dan situasi yang berlaku di dunia sekarang ini.