Pembelit infiniti ouroboros - Clay (Siri x-venture kronikal naga II, 2021)
Saat kejahatan mula muncul, adakah kebaikan mampu memeranginya? Remy dan rakan-rakan kembali ke Kubu Naga dalam pencarian yang belum selesai. Namun, mereka terserempak dengan sekumpulan orang di hutan tapi bukan itu sahaja, makhluk gergasi serta musuh lama kini kembali...