Lawak gengkey - Chuah, Michael (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2021)
Korang mesti terindu-rindu dengan lagak Lowkey dan kawan-kawan dia, kan? Kali ni Michael Chuah tampil dengan konsep komik strip; ringkas tapi padat dengan lawak terbaiknya. Woot woot!Tunggu apa lagi? Jom gelak sampai pengsan!!!