Aku budak madrasah - Hannan Dhia (Komrad Buku, 2019)
Check-list nak masuk madrasah: 1)Segala jenis alat komunikasi adalah dilarang 2)Pelajar perlu berpantang selama 40 hari. Ibu bapa tidak dibenarkan melawat anak-anak, segala keperluan dalam tempoh tersebut perlu melalu pihak pengurusan dan warden asrama sahaja kecuali hal-hal kecemasan yang tidak dapat dielakkan. 3)Pelajar perlu mematuhi semua peraturan yang telah ditetapkan oeh pihak madrasah dan ibu bapa perlu menandatangani surat kebenaran merotan pelajar sekiranya anak mereka melanggar peraturan madrasah. "Madrasah ini ada bau lokap. Bau penjara."