50 pencerahan isu jenazah & kubur bagaimana beradab dengan jenazah dan berakhlak di tanah perkuburan - Udah Mohsin (Galeri Ilmu, 2020)
Buku ini menerangkan amalan-amalan yang dilakukan selepas seseorang itu meninggal dan dikebumikan seperti adab dengan jenazah. Turut disertakan perbincangan hukum-hakam seperti membaca al-Quran dan mentalkinkan mayat di kubur, juga hukum berkenaan wanita di tanah perkuburan. Setiap perbincangan dibawakan dengan dalil dan pendapat ulama.