Merawat cinta dalam rumah tangga - Pahrol Mohamad Juoi (Iman Publication Sdn Bhd, 2019)
Akan ada ketika, kita terasa seperti tidak mengenali pasangan kita. Dia menjadi 'orang lain', seakan-akan kita belum pernah mengenalinya walaupun telah berumah tangga setelah sekian lama. Apabila usia perkahwinan semakin bertambah, dirasakan tiada lagi kemanisan, kehangatan dan keharmonian seperti yang pernah dilalui sebelum itu. Segala-galanya menjadi semakin suram. Melalui buku ini, Ustaz Pahrol Mohamad Juoi membawa kita meniti makna dan definisi cinta yang sebenar seterusnya memberi nasihat bagaimana untuk merawat keretakan cinta dalam rumah tangga. Pada cinta ada racun, pada cinta juga ada penawar.