Namamu... di sebalik : earthbound - Kanoh, Arata; Shinkai, Makoto (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2017)
Bermula dengan sebuah mimpi, remaja lelaki bernama Taki dari Tokyo bertukar badan dengan seorang gadis dari pedalaman bernama Mitsuha. Mulanya Taki agak kekok berada dalam badan gadis itu dan hidup di kampung tapi lama-kelamaan jadi kebiasaan. Ketika Taki ingin mengenali Mitsuha, orang sekeliling mula perasan tingkah laku Mitsuha yang pelik dari biasa. Ini merupakan buku terbitan khas Sneaker Bunko yang mengupas filem animasi 'Kimi no Na Wa' arahan Makoto Shinkai dari sisi dunia yang berbeza.